Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
krefes1 napisał:
Juz go kupiłem za atrakcyjną cenę nie dostałem papierów ani umowy. Chcę tylko spytać jak można sprawdzić czy jest legalny???
a to jeszcze Polaczku nie słyszałeś,co to się sprzedaje za atrakcyjną cenę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
krefes1 napisał:
Juz go kupiłem za atrakcyjną cenę nie dostałem papierów ani umowy. Chcę tylko spytać jak można sprawdzić czy jest legalny???
Zawsze mozesz sie skontaktowac z Falck sykkelregister lub zadzwonic na policje i sie spytac

Ogolnie, jezeli masz podejrzenie, ze jest skradziony, to pewnie i jest.
Pewniei facet chial podejrzanie malo za drogi rower w dobrym stanie i nie chcial sie spotkac z toba u siebie w domu, lecz gdzies w parku?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
jasta102 napisał:
krefes1 napisał:
a to jeszcze Polaczku nie słyszałeś,co to się sprzedaje za atrakcyjną cenę

Janek coś taki podejrzliwy, może wyjeżdża do pracy za granicę i chce sprzedać szybko czy też teściowa ciężko chora i sprzedaje żeby opłacić jej eutanazję w Holandii

@krefes1 mam starą ramę od wigry3, pełen legal, możemy "Szczepana" zrobić?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
51 Postów
Jacek Skuła
(rulekkk)
Nowicjusz
Idź na policję i podaj numer ramy. Jeśli ktoś zgłosił kradzież roweru o tym numerze, policja zaraz będzie widziała. Super, że są jeszcze na tym świecie uczciwi ludzie.... miesiąc temu ktoś mi ukradł rower...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok